Pisaroita kansi.jpg

Kirjoja

Taittaminen synnyttää kirjan ja varmistaa hyvän lukukokemuksen. Se antaa kirjalle luonteen ja tunnelman – aivan erityisesti silloin, kun kuvat ovat keskeinen osa sisältöä. Kirjan taittaminen on parhaimmillaan jännittävä, pitkä projekti, joka saa uusia piirteitä jokaisella uudella sivulla.

Toimitustyö tulee aina mukana

Me emme tee taittotyötä puuttumatta sisältöön. Tahtoi asiakas tai ei, käsistämme ei lähde huolimatonta tekstiä, huonoa suomea eikä kirjaa, jonka sisältöä ei olisi huolella luettu läpi useaan kertaan. 

Emme osaa tehdä sekundaa.

 

Koko paketti

Kirkon musiikkijuhlat on mainio esimerkki laajasta paketista kuvauksia, kuvatuotantoa ja taittotöitä.

Ohjelmakartta ja laaja ohjelmakirja, julisteita, käsiohjelmia, banderolleja. Puolentoista vuoden projektissa teimme monipuolista materiaalia sekä 4000-päisen osanottajajoukon että helsinkiläisyleisön käyttöön. 

Yhtenäinen ei ole tylsä

Musiikkijuhlien lukuisat painotuotteet olivat yhtenäisen linjan mukaisia, mutta eivät samanlaisia. Tunnistettavasti samaan tapahtumaan liittyviä, silti jokaisen yksittäisen tilaisuuden ja konsertin erikseen noteeraavia. Ja kun kuvamateriaali oli meidän tekemäämme, pystyimme valitsemaan myös kuvituksen aina tarkoitukseen ja kokonaisuuteen istuvaksi.